Mijn naam is Carla Prick (1962). Ik ben een geregistreerd psychotherapeut, geregistreerd gz-psycholoog en Registerpsycholoog NIP, en heb een aantal jaren als volontair therapeut gewerkt bij de Koninklijke Marine en daarna 10 jaar lang bij een angstpolikliniek in Amsterdam, waar ik mij onder andere cognitieve gedragstherapie heb eigen gemaakt.
Sinds 2000 heb ik mijn eigen praktijk in Houten.

Na mijn psychotherapie opleiding in de richting Cognitieve Gedragstherapie heb ik mij geschoold in Schematherapie en Mindfulness en in ISTD, een kortdurende psychodynamische therapie.

Er is de mogelijkheid tot deelname aan de pilot E-health of Online hulpverlenen waar ik aan deelneem. Deze vindt plaats binnen mijn beroepsvereniging. Als lid van het Expert team word ik in de gelegenheid gesteld om met verschillende zogenaamde platforms te werken. Voor u betekent dit dat we kunnen bespreken of een combinatie van face-to-face afspraken en thuis aan uw behandeling werken met E-health, het blended behandelen, voor u mogelijk en wenselijk is.

Als u zich aanmeldt zal ik samen met u bespreken wat er voor uw behandeling nodig en mogelijk is.
Als in gezamelijk overleg besloten wordt een behandeling te starten, wordt er een behandelplan opgesteld en zal ik u verder begeleiden met het werken aan de doelen die u heeft in het verminderen van uw klachten. Een blended vorm van behandelen behoort nu ook tot de mogelijkheden.

Er is de mogelijkheid om, op verwijzing van uw huisarts, een Mindfulness Based Cognitive Therapy te volgen. Ook kunt u een MBCT of MBSR training op eigen kosten volgen.

Contactgegevens

Straat: Standerdmolen 8 - 2.13
Postcode: 3995 AA
Plaats: Houten
Provincie: Utrecht
Website: http://www.cprick.nl/
Aanbod: Mindfulness, MBSR