Mindfulness Almere

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Almere.

Mindfulness in: Almere

Mindfulness, Yoga, Meditatie en Hartbalans
Voor mensen die meer rust en ontspanning zoeken, zich soepeler en vitaler willen voelen en beter willen leren ademen.
Wij geven al meer dan 25 jaar vanuit ons hart en met veel plezier professioneel les in: Hatha Yoga, Mindfulness, Meditatie en Hartbalans. Ook bieden wij Mindfulness trainingen voor bedrijven, scholen en instellingen. We zorgen voor een ontspannen, rustige sfeer en geven met persoonlijke aandacht les.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Flevoland
  • Adres Mesdagstraat 33 1318 RW Almere 036 - 5340293

De naam van het bedrijf in Almere “Volleven” heeft een viervoudige betekenis.
Als eerste houdt het in dat jouw leven in het algemeen “vol” is. Vol met zintuigelijke prikkels, bezigheden, dingen die je “moet”, leuke en vervelende emoties die allemaal verwerkt dienen te worden.
Daarnaast zit jij als mens vol met leven. Zoals een kind bruist van energie en blij, open en nieuwsgierig de wereld inkijkt. Veel willen bewegen, dansen, spelen, ontdekken en ervaren om dan als dit genoeg is geweest, volkomen ontspannen in slaap te vallen.
De uitdaging is om jouw eigen leven ten “volle te leven,” zoals je dat als kind kon. Jouw leven nu te aanvaarden zoals het is, met al zijn mooie en moeilijke kanten, zonder het te willen veranderen. Hierdoor kun je uitgroeien tot een autonoom, energiek, flexibel en krachtig mens dat ten volle in het leven staat.
Als vierde betekenis houdt “volleven” in dat je als zwangere vol leven zit. Dat je letterlijk vol zit met een steeds groter wordend leven dat je na 9 maanden op de wereld zet. En dat je figuurlijk vol bent van het kind dat je (weer) moeder maakt.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Yoga
  • Provincie Flevoland
  • Adres Breckelenkampstraat 25 1333 SK Almere 06 - 22049675

De training is ervaringsgericht opgezet. Dit betekent dat er tijdens de training veel oefeningen (o.a. Vipassana meditatie en Hatha yoga) gedaan worden en aan de hand hiervan ervaringen gedeeld. . Deze ervaringen spelen een belangrijke rol in de training. De theorie die tijdens de training besproken wordt, ondersteunt de inzichten die we aan de hand van de ervaringen opgedaan hebben.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Flevoland
  • Adres Katernstraat 31a 1321 NC Almere 06 - 30175211

Zoeken