Mindfulness Heerenveen

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Heerenveen.

Mindfulness in: Heerenveen

Mensen, die de mindfulnesstraining volgen hebben over het algemeen behoefte aan meer balans in hun leven, werk of studie. Veelal zijn zij op zoek naar manieren om beter te leren omgaan met klachten, die gerelateerd zijn aan stress, werkdruk, onrust, spanning, tegenslag of pijn.

Maar ook mensen, die een neiging vertonen tot perfectionisme, veel dingen onder controle willen houden of soms moeite ondervinden met het loslaten kunnen baat hebben bij deze training.

Tot slot is het voor een ieder zinvol, die de behoefte voelt meer in het nu te leven of beter om te leren gaan met eigen grenzen.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Friesland
  • Adres Gedempte Molenwijk 49 Heerenveen 06 - 42232437

Mindfulness Training: Beter leren omgaan met stress
Dit is de klassieke MBSR-training. MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction. Tijdens deze training leer je om meer mindful in het leven te staan. Om met meer gerichte aandacht en een meer open en vriendelijke houding om te gaan met de dingen, zoals ze zijn. Iedereen bezit al het vermogen om bewust aanwezig te zijn. In de mindfulness training leer je om deze kwaliteit wakker te maken en verder te ontwikkelen. Tijdens de training maken we o.a. gebruik van meditatie & mindfulness-yoga. De training kan je helpen als je last ondervindt van chronische stress, slaapproblemen, angst, depressieve klachten & pijnklachten.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Friesland
  • Adres Rindert van Zinderen Bakkerweg 4 8448 RJ Heerenveen 06 - 81369730

Zoeken