Mindfulness Tilburg

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Tilburg.

Mindfulness in: Tilburg

Ben je van plan om meer in het hier en nu te leven, bewust in plaats van automatisch te handelen en beter voor jezelf te zorgen? Dan ben je bij Mind Balance op de juiste plek.

Het belangrijkste wat je daarvoor nodig hebt, is een persoonlijke en oprechte betrokkenheid. Maar ben je er wel van bewust: Mindfulness is geen “software-update: Bewustzijn 2.0”, die je zomaar even tussen twee afspraken door in je geest kunt uploaden. Mindfulness is een manier van leven. Zo’n duurzame, nieuwe “programmering” van je geest, vereist integratie in je dagelijks leven door regelmatige oefening, met een nieuwsgierige, open en onbevooroordeelde houding met betrekking tot wat het NU IS.

Deze manier van leven kan je leren het diepe verlangen dat spreekt uit het bekende Gebed van de Sereniteit, helemaal vanuit jezelf te laten komen.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Brabant
  • Adres Dr. Cuijpershof 16 5041 LA Tilburg 06 - 11955188

Eén op één gesprekken, cursussen in groepsverband, speciale middagen voor jongeren, trainingen voor uw bedrijf en meer!

Mindfulness is een methode die u leert om op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. Kortom; meer genieten en bewuster leven. Niet op de automatische piloot door de dagen heen vliegen. Geen energie steken in zaken die het niet waard zijn. Weg met de negatieve gedachten die door uw hoofd blijven spoken. Uw aandacht naar het positieve. Ruimte voor rust en bewust genieten.

You've got to make the choice, to take a change, if you want your life to change...

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Brabant
  • Adres Transvaalplein 60 5021 TD Tilburg 06 - 41223047

Het leven is een stroom van continu veranderende ervaringen en gebeurtenissen. Sommige daarvan verwelkomen we , andere hebben we liever niet. Deze cursus zal je helpen om je te verbinden met de eenvoud van het moment, met het hier en nu. Door deze verbinding leer je jezelf te openen voor een innerlijke ruimte, die verfrissend en helend is en die het mogelijk maakt om je leven te leven met meer evenwicht, gemak, vriendelijkheid en wijsheid.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Noord Brabant
  • Adres Nicolaas Pieckstraat 26 5014 HE Tilburg 06 - 28476031

Zoeken