Mindfulness Enschede

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Enschede.

Mindfulness in: Enschede

Zijn er problemen in de samenwerking binnen uw team of organisatie? Wilt u een teambespreking die dieper gaat dan de jaarlijkse hei-sessie? Of wilt u gericht werken aan concrete teamvaardigheden?

Dunamis traint groepen op het gebied van samenwerking en cultuurproblemen. Deze trainingen zijn altijd maatwerk, afhankelijk van de behoefte. De inhoud van de training kan betrekking hebben op de omgang met elkaar of normen en waarden binnen het team, maar ook praktische zaken als vergadertechnieken en feedbacktraining kunnen aan bod komen.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Overijssel
  • Adres Schubertlaan 6 7522JR Enschede 053 - 4301748 06- 21208970

Mindfulness Training Twente biedt drie soorten training aan:
Groepen met een open inschrijving. Iedereen die graag wil leren meer in het moment te leven is welkom. Binnen de training krijg je concrete handvaten aangereikt om de open, nieuwsgierige en vriendelijke houding in jezelf te laten groeien.
Groepen met een specifieke doelgroep gerichtheid. Dit betekent dat de deelnemers aan deze training allen kampen met eenzelfde soort levenssituatie waarin zij problemen ervaren. Benadrukt mag worden dat een mindfulnessgroep geen zelfhulp- of lotgenotengroep is. Voor meer informatie klik op de gele kussentjes.

Individuele begeleidingstrajecten. Als je niet wilt of kunt deelnemen aan een groepstraining is het mogelijk een individueel traject te lopen. Neem hiervoor contact op om samen de mogelijkheden te verkennen.

Het aanleren van een nieuwe manier van omgaan met levensgebeurtenissen geeft de mogelijkheid om de beleving van pijn en ongemak te verminderen. Ook al kunnen we weinig doen aan deze gebeurtenissen op zichzelf.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Overijssel
  • Adres Boekelose Stoomblekerij 90 7548EG Enschede 06 - 54757969

Zoeken