Mindfulness Nieuwgein

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Nieuwegein.

Mindfulness in: Nieuwegein

Alle trainingen zijn maatwerk, die in-company worden gegeven. U bepaalt zelf de onderwerpen en de duur van de training.

Als opdrachtgever wordt met u overlegd en uw wensen meegenomen. U kunt ook, indien u dit wenst, intensief bij de uitvoering betrokken worden.

Mensen beginnen over het algemeen aan een persoonsgerichte coaching of een training, omdat ze bepaalde problemen hebben. Ook kan het zijn dat iemand een verandering wil aanbrengen in zijn of haar leven.

Wilt u werken aan problemen die zich op het werk of thuis voordoen? Of wilt u antwoorden op vragen of oplossingen voor verschijnselen die u ervaart, zoals duizelingen, stressgevoelens, gepieker, conflicten, slaapstoornissen of andere psychische/sociale klachten? Heeft u een oude droom, een nieuwe wens of een diepe levensvraag die al een tijd om een antwoord of verandering vraagt?

Door u te coachen kan ik u op krachtige wijze ondersteunen en bied ik u een oplossingsgerichte begeleiding.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Utrecht
  • Adres 3434 SH Nieuwegein 06 - 41794478

NobleMinds, Centrum voor ontspanning door Aandacht in Nieuwegein. Minder stress en meer succes.

GELUK; we willen het zo graag hebben maar zoveel staat er in de weg. Al deze uitdagingen in je leven aan kunnen gaan kan echter op een ontspannen manier. Op mijn zeker niet onbewogen levenspad heb ik mijn NobleMind hervonden en er mijn eigen beste vriendin in ontmoet.

Ook jij hebt een NobleMind, daar ben je mee geboren. Ik kan en wil je er weer kontakt mee laten maken.

Daarom heb ik midden in Nieuwegein een trainings- en coachingspraktijk opgericht op mindful basis. Een plaats waar je kunt leren meer succes en minder stress in je leven toe te laten.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness
  • Provincie Utrecht
  • Adres Nereusburg 63 3437 HB Nieuwegein 06 - 27451331

Zoeken