Mindfulness Middelburg

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Middelburg.

Mindfulness in: Middelburg

Yoga is meer dan alleen fysieke oefeningen op een matje. Yoga is een manier van leven. Yoga is in contact zijn met je eigen lichaam. Yoga is respect. Yoga is zuiverheid. Yoga is goed voor je zelf zorgen. Yoga is eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Yoga is eerlijkheid. Yoga is dankbaarheid. Yoga is ontspanning. Yoga is kracht. Yoga is aandacht. Yoga is plezier!

Het uiteindelijke doel van yoga is het stilleggen van onrustige gedachten. Het samenbrengen van lichaam en geest. De hele dag door gaan er allerlei gedachten door ons hoofd. We kunnen die gedachten niet stoppen. Wel kunnen we leren om op een andere manier met die gedachten om te gaan.

Bij flow’er kun je naast de fysieke yogalessen ook terecht voor workshops en individuele consulten op het gebied van yoga, voeding en mindfulness.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Yoga
  • Provincie Zeeland
  • Adres Korendijk 34 4331 HP Middelburg 06 - 14628889

De ComPASSIEcompany, gevestigd in Middelburg (Zeeland), biedt een breed aanbod aan workshops, trainingen en coaching die jou, je gezin of je bedrijf weer de energie en passie teruggeven om verder te kunnen bloeien en groeien. Kom in beweging en begin te lopen ...

Mindfulness of aandachtstraining, coaching, Tibetaanse Yoga (Lu Jong) en andere technieken kunnen je helpen weer in je kracht te komen.

De ComPASSIEcompany wil samen met jou aan de slag om er achter te komen wat je kernwaarden/passies zijn. Wat zijn jouw rollen, welke overtuigingen, gedachten, emoties en gedrag helpen jou om je kernwaarden/passies tot uiting te brengen?

Hier draait het om in het leven. Sta voor wat je belangrijk vindt. Doe wat bij je past. Zodra je dat weet kun je jezelf zijn.

Als je passie/kernwaarden naar de achtergrond verdwijnen, ontstaat het gevaar dat het leven als in een roes aan je voorbij gaat, zit je voornamelijk in de automatische piloot en voel je je moe of gestrest.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Zeeland
  • Adres Hugo de Grootlaan 28 4334 AV Middelburg 06 - 21816607

Zoeken