Mindfulness Alpen aan de Rijn

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Alpen aan de Rijn.

Mindfulness in: Alphen aan den Rijn

Voor wie

De mindfulness training is een effectieve methode voor mensen die willen leren omgaan met stress, negatieve of angstige gedachten en gevoelens, piekeren, pijn, slaapproblemen, vermoeidheid en burnoutklachten

Wat leer je tijdens de training

Mindfulness leert je de automatische piloot uit te zetten zodat je meer in het hier en nu leeft. Bewust en aandachtig leven maakt het leven interessanter, levendiger en plezieriger. De Mindfulness training reikt handvatten aan voor een grotere balans in je leven, ook bij moeilijke en stressvolle ervaringen.

Door middel van aandachttraining kan je de spiraal van automatische gedachten over jezelf, het piekeren of gevoelens van onrust en spanning doorbreken. Je leert aanweziger en voller in het leven van elk moment te staan. Om zo vanuit innerlijke vrijheid, rust en wijsheid bewuste keuzes te maken en doelgericht actie te ondernemen.

Onderdelen van de training zijn:

Begeleide aandachts/meditatie oefeningen, eenvoudige bewegingsoefeningen, oefeningen om het bewustzijn in het dagelijks leven te vergroten, oefeningen gericht op het anders omgaan met stress, pijn en vermoeidheid, uitleg over de samenhang van stress en negatief denken en uitwisselen van ervaringen in een groep.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie
  • Provincie Zuid Holland
  • Adres Burgemeester Visserspark 19 2405 CP Alphen aan den Rijn 06 - 10223819

Zoeken