Mindfulness Voorburg

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Voorburg.

Mindfulness in: Voorburg

Tegenwoordig heeft iedereen wel een keer van Mindfulness gehoord. Het is een beetje een hype aan het worden. Maar wel een hype om te blijven, als je het mij vraagt. Omdat het écht iets met je doet. Het is geen opgeplakt plaatje dat je een tijdelijk trucje leert.
Mindfulness is een methode om met meer aandacht in het leven te staan en bewuste keuzes te maken in plaats van in de automatische piloot machteloos toe staan kijken hoe jouw leven zich aan je voltrekt. Ooit opgezet voor mensen met chronische pijn en stress, is Mindfulness nu een hele toegankelijke en, niet onbelangrijk, een hele werkzame methode gebleken voor mensen met en zonder klachten. En sinds ik er mee in aanraking ben gekomen, is het mijn missie geworden om mensen kennis te laten maken met Mindfulness. Omdat ik het iedereen gun wat meer rust, ook op de lange termijn, in zijn of haar leven te hebben.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
  • Provincie Zuid Holland
  • Adres Franse Kerkstraat 3b 2271 CM Voorburg 070 - 3316313

Mindfulness betekent je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder hierover te oordelen. Het is een manier om thuis te komen bij jezelf en werkelijke aandacht te hebben voor je lichaam én je geest in het huidige moment.

Deze aandacht blijk je te kunnen trainen als een spier, waardoor deze geleidelijk aan sterker wordt en uiteindelijk door jou beter te besturen.

Hiertoe doe je meditatie-oefeningen waar binnen je werkt met je aandacht.

Mijn missie in mijn eigen mindfulnesspraktijk is vooral het realiseren van kwaliteit in mijn aanbod, om de eenvoudige reden dat ik mij daar goed bij voel.

Gegevens

  • Categorie Mindfulness, Meditatie
  • Provincie Zuid Holland
  • Adres Van Watervlietstraat 65 2274 JX Voorburg 070 - 3863972 06 - 55022773

Zoeken