Mindfulness Leeuwarden

Overzicht van Meditatie & Mindfulness aanbieders in Leeuwarden.

Mindfulness in: Leeuwarden

De Werkplaats geeft je ruimte om te ontdekken dat het leven waard is om te leven, hier en nu. Ook voor jou! Je leven kwaliteit geven vanuit je hart. In openheid. Met flexibiliteit. Vanuit bewustzijn.

Je kunt bij de Werkplaats terecht voor Mindfulness, Heartfulness en ACT, in de vorm van gesprekstherapie, coaching, training en meditatie. Zowel op individuele basis als in groepsverband.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie
 • Provincie Friesland
 • Adres Meester PJ troelstraweg 149 8919 AA Leeuwarden 06 - 42950576

De praktijk voor ‘Mindfulness- Maatschappelijk werk- Moeiteloos leven’ van Liesbeth Oberman is een eenmanszaak en werkt vanuit de visie dat ieder mens uniek is en eigen mogelijkheden en talenten heeft. Allemaal zijn we op zoek naar ‘goud’. Ik werk en leef vanuit een holistisch mensbeeld.
Het is mijn overtuiging dat je een vervullend leven leeft in -diepe- verbondenheid en acceptatie van jezelf en anderen. In balans, en met inzet van je eigen mogelijkheden voor zinvolle doelen.

Voor de meeste mensen is het bereiken daarvan een proces van vallen en opstaan. Door belemmeringen vanuit jezelf en de buitenwereld kun je vastlopen. Verwarring, angst, depressie, verslaving, moeilijkheden in relaties, conflicten op het werk, gebrek aan energie, burn out en fysieke klachten zijn dan bijvoorbeeld symptomen en signalen die aangeven dat er verandering nodig is.

Die verandering is ook altijd mogelijk! Belangrijk is dat je je veilig voelt in dat veranderings- en herstelproces en je eigen verantwoordelijkheid wilt nemen. Ondersteuning, training en coaching kunnen dan een oplossing bieden of je weer verder op weg helpen.
Liesbeth Oberman heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen via hulpverlening en coaching.

Onafhankelijk, vertrouwd, professioneel.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie
 • Provincie Friesland
 • Adres Leeuwerikstraat Leeuwarden 06 - 10728731

Mindfulness is bedoeld voor:

Iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij stress, burnout klachten en hoge werkdruk
Iedereen die op andere manier wil leren leven met pijn, ziekte vermoeidheid en ander ongemak
Mensen zonder klachten, die de kwaliteit van leven willen vergroten en beter willen leren omgaan met ‘de golven en stormen’ van het leven

 

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie, Yoga
 • Provincie Friesland
 • Adres Emmakade 96 8933 AW Leeuwarden 06 - 12519628

Vaak zijn we de hele dag dingen aan het doen, zonder dat we veel aandacht hebben voor onze eigen ervaringen. Maar het leven is rijker als we het werkelijk tot ons door laten dringen. Lastig soms, vooral als er dingen spelen die we liever zouden vermijden, zoals ziekte, stress of angst. Omstandigheden die het moeilijker maken om open en aanwezig te blijven. Dat kan een reden zijn om de mindfulnesstraining te gaan doen, maar ook veel mensen doen de training zonder een dergelijke aanleiding. Op zoek naar verdieping misschien, of naar rust.

Mindfulness is te leren; niet door erover te lezen of te praten, maar door te oefenen. Het bijzondere van de mindfulnesstraining is dat we daarin oefenen op een manier die niets te maken heeft met je best doen of proberen iets te veranderen. Dan leren we niet alleen te zorgen voor later, maar ook voor nu.

Uit een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de mindfulnesstraining, naast een rijker leven, vaak als bonus nog allerlei positieve effecten op de gezondheid heeft.

Gegevens

 • Categorie Mindfulness, Meditatie
 • Provincie Friesland
 • Adres 8931 DJ Leeuwarden 058 - 2884779 06- 4633223506

Missie: hier staan we voor

Vertrouw op uw veerkracht!

De veerkracht en de zelfredzaamheid van onze cliënten is het uitgangspunt van onze behandeling. Samen met u zoeken wij naar de relatie tussen gewoonten, omstandigheden en psychische klachten. Denk helpt u ontdekken hoe u uw kracht het beste benut.

Visie: hier gaan we voor
De behandelaren van Denk werken samen met u aan een effectieve behandeling. Respect voor u en uw persoonlijk welbevinden staan centraal. Snel hulp bieden, een overzichtelijk behandelaanbod en goed opgeleide en gepassioneerde behandelaren kenmerken Denk. Wij bieden behandeling aan mensen met lichte tot matig-ernstige klachten, passend binnen de generalistische basis-GGZ. Naast individuele behandeling heeft Denk een uitgebreid groepsaanbod. Via het online cliëntenportaal kunt u snel contact maken en heeft u regie over de voortgang van de behandeling. De combinatie van persoonlijk contact en e-health zorgen dat u meer ruimte krijgt om de behandeling naar eigen wens in te vullen. Vanuit uw eigen kracht krijgt u weer grip op uw klachten!

Gegevens

 • Categorie Mindfulness
 • Provincie Friesland
 • Adres Zuidergrachtswal 3 8933 AD Leeuwarden 06 - 30994185

Zoeken